I.v.m. de bouwvak zijn wij beperkt bereikbaar van 22-7 t/m 16-8. Offerteaanvragen worden z.s.m. beantwoord

FAQ

Hieronder vindt u veelgestelde vragen terug. Staat uw vraag er niet bij? Neem gerust contact met ons op.

Leuk dat u overweegt onze tijdelijke keuken te huren! Vul het formulier in op Tijdelijkekeukens.nl/aanvragen/ en wij sturen u z.s.m. een vrijblijvende offerte toe. 

Heeft u een verbouwing in het vooruitzicht en wilt u alvast voor desbetreffende periode een mobiele keuken reserveren? Dat is uiteraard mogelijk! Vul het formulier in op Tijdelijkekeukens.nl/aanvragen/ en ontvang een vrijblijvende offerte. Indien u hiermee akkoord gaat, bevestigen wij de reservering.

Absoluut! Bent u benieuwd naar de transportkosten? Vul het formulier in op Tijdelijkekeukens.nl/aanvragen/ en wij sturen u z.s.m. een vrijblijvende offerte toe. 

Heeft u de tijdelijke keuken voor een bepaalde periode gehuurd maar hoort u tijdens die periode dat de verbouwing vertraagd is, waardoor u de mobiele keuken langer nodig heeft? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken v.w.b. het verlengen van de huurperiode. 

De tijdelijke keuken is een mobiele keuken met spoelbak, boiler, voorraadkast, 2-pits inductie kookplaat, koelkast en vrieskast. Het blok installeert u zeer eenvoudig door koud water erop aan te sluiten met de slang en de stekker in het stopcontact te doen. U kunt dan direct gebruiken maken van de noodkeuken.

Absoluut! Het installeren van de tijdelijke keuken is zeer eenvoudig. U zet de mobiele keuken op de gewenste plek neer. Vervolgens sluit u de slang aan op de koudwaterkraan en doet u de stekker in het stopcontact. Een tweede slang kunt u koppelen aan de gootsteen, om het gebruikte water mee af te voeren, of door er een jerrycan onder te zetten en het water hierin op te vangen. Klaar!

U kunt optioneel een slang koppelen aan de gootsteen, waarmee het gebruikte water kan worden afgevoerd naar een put e.d. Een alternatief is om een jerrycan onder de gootsteen te plaatsen en hierin het gebruikte water mee op te vangen.

Het tijdelijk keukenblok kunt u in principe op ieder plek neerzetten, zowel binnen als buiten (onder een afdak). Optioneel kunt u de tijdelijke keuken ook altijd nog verplaatsen op moment dat u deze niet gebruikt, zodat het niet in de weg staat.