Mobiel keukenblok huren

Overbrug de periode zonder keuken met een mobiel keukenblok. Met deze simpele, tijdelijke oplossing kunt u thuis blijven koken tijdens verbouwing. Snel geleverd, eenvoudig aan te sluiten en voor een scherpe prijs te huren.

Hoe werkt het?

1

Vraag een vrijblijvende offerte aan en vul de huurperiode in

2

Akkoord met offerte? Wij leveren de mobiele keuken snel bij u af

3

Stekker in het stopcontact en sluit de slang aan op koud water

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon 4

Koken maar! 2-pits kookplaat, warm water en koel- / vrieskast

Mobiel keukenblok verhuur

Biedt gemak

Is uw nieuwe keuken nog niet geleverd maar de oude al wel verwijderd? Of staat u op een evenement of camping waar u graag de beschikking heeft over een keukenblok? Een mobiel keukenblok huren is ideaal voor deze situaties! Met een tijdelijke keuken op wieltjes kun je eenvoudig thuis of op locatie blijven koken.

Goedkoop huren

Wilt u een tijdelijke keuken huren? Vraag via onze website een vrijblijvende offerte aan. Gaat u akkoord met de offerte? Dan komen wij z.s.m. bij u langs om het mobiele keukenblok af te leveren. Deze sluit u zelf eenvoudig aan, door de stekker in het stopcontact te doen en de slang aan te sluiten op de koud wateraansluiting.

Mobiele keuken brons

Mobiel keukenblok Brons

60 x 120 x 90 cm
57
50
Per week
 • Spoelbak met kraan
 • Keukenboiler
 • Voorraadkast
Mobiele keuken zilver

Mobiel keukenblok Zilver

60 x 120 x 90 cm
72
50
Per week
 • Spoelbak met kraan
 • Keukenboiler
 • Voorraadkast
 • 2-pits kookplaat
Mobiele keuken Goud

Mobiel keukenblok Goud

62 x 124 x 90 cm
97
50
Per week
 • Spoelbak met kraan
 • Keukenboiler
 • Voorraadkast
 • 2-pits kookplaat
 • Koelkast
 • Vriesvak

Mobiel keukenblok huren tijdens de verbouwing

Thuis blijven koken zonder gedoe

Een mobiel keukenblok is ideaal wanneer u midden in een verbouwing zit en niet over een keuken beschikt. Is de vorige keuken er bijvoorbeeld al uit gehaald en de nieuwe nog niet geplaatst? Dan mist u stromend, warm water, het gebruik van een keuken bij het bereiden van het eten en het gemak van een koelkast en diepvries. Dit lost u eenvoudig op door een mobiel keukenblok te huren. De mobiele keuken op wieltjes verplaatst u overdag eenvoudig wanneer het in de weg staat bij werkzaamheden tijdens de verbouwing. Op moment dat u de keuken nodig heeft, rijdt u deze terug en sluit u het gemakkelijk aan. Simpel en snel, waarna u direct kunt gaan koken. Na het koken heeft u geen gedoe met afwassen met een teil en gekookt water uit de waterkoker. Maak gebruik van de spoelbak in het tijdelijk keukenblok en de boiler zorgt snel voor stromend, warm water.
Mobiel keukenblok huren
Mobiele keuken huren tijdens verbouwing

Installeren van mobiel keukenblok

Geen technische kennis nodig

Twijfelt u of u het mobiele keukenblok zelf thuis kunt aansluiten? Met onze meegeleverde handleiding maken wij het u gemakkelijk zodat dit helemaal goed komt! Het installeren zelf is tevens zeer eenvoudig. U hoeft alleen maar het blok op de gewenste plek neer te zetten, de meegeleverde slang aan te sluiten op een koud wateraansluiting en de stekker in het stopcontact te doen. Plaats een jerrycan of een tweede slang onder de gootsteen, om het gebruikte water mee af te voeren, en alles is gereed voor gebruik! Mocht het nu onverhoopt gebeuren dat u er niet uitkomt, neem gerust contact met ons op en dan helpen wij u altijd graag natuurlijk.

Dit zeggen klanten!

Voordelen mobiel keukenblok

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Behoud het gemak van een keuken tijdens verbouwing
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Inclusief boiler, koelkast en inductie kookplaat
Alleen koud water en een stopcontact nodig
Eenvoudig online reserveren, snel geleverd

Offerte aanvragen

Topkwaliteit mobiel keukenblok

Vakmanschap

Met meer dan 30 jaar ervaring in de nieuwbouw en verbouw hebben wij veel ervaring in fases van de verbouwing, waarbij we regelmatig van klanten hebben gehoord dat hun keuken later dan verwacht wordt geleverd. Om hen een tussenoplossing aan te bieden, zijn we aan de slag gegaan met het maken van mobiele keukenblokken. Onze keukens zijn gemaakt van het beste materiaal en in elkaar gezet met veel vakmanschap. Zo weet u zeker dat u een uitstekende noodkeuken in huis haalt tijdens de verbouwing.

Online aanvragen

Heeft u interesse in onze mobiele keukenblokken? Vul het formulier in op onze website en ontvang snel een vrijblijvende offerte. Bent u akkoord met de offerte? Dan leveren wij de mobiele keuken zo snel mogelijk bij u thuis af!
Tijdelijke keuken tijdens verbouwing verhuur