Mobiele keuken huren

Is uw nieuwe keuken nog niet geleverd en is de oude keuken al weg? Een mobiele keuken huren biedt u de mogelijkheid om thuis te kunnen blijven koken tijdens de verbouwin voor een scherpe prijs.

Hoe werkt het?

1

Vraag een vrijblijvende offerte aan en vul de huurperiode in

2

Akkoord met offerte? Wij leveren de mobiele keuken snel bij u af

3

Stekker in het stopcontact en sluit de slang aan op koud water

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon 4

Koken maar! 2-pits kookplaat, warm water en koel- / vrieskast

Mobiele keuken goedkoop huren

Simpele oplossing die rust geeft

Een verbouwing brengt vaak een hoop drukte met zich mee. Hoe gemakkelijk is het dan om aan het einde van de dag elders eten af te halen of te laten bezorgen? Of kookt u op een camping gasstel? Wij begrijpen dat u dit niet wekenlang wilt doen. Een mobiele keuken huren biedt hierin de oplossing! Met deze compacte, verrijdbare tijdelijke keuken kunt u thuis uw eigen gerechten eenvoudig blijven koken.

Online aanvragen

Overweegt u onze mobiele keuken? Vraag dan op onze website een vrijblijvende offerte aan. Gaat u hiermee akkoord? Dan leveren wij deze zo snel mogelijk bij u thuis af. Een mobiel keukenblok is kinderlijk eenvoudig te installeren. Na de verbouwing halen wij de keuken ook weer direct bij u op!

Mobiele keuken brons

Mobiele keuken Brons

60 x 120 x 90 cm
57
50
Per week
 • Spoelbak met kraan
 • Keukenboiler
 • Voorraadkast
Mobiele keuken zilver

Mobiele keuken Zilver

60 x 120 x 90 cm
72
50
Per week
 • Spoelbak met kraan
 • Keukenboiler
 • Voorraadkast
 • 2-pits kookplaat
Mobiele keuken Goud

Mobiele keuken Goud

62 x 124 x 90 cm
97
50
Per week
 • Spoelbak met kraan
 • Keukenboiler
 • Voorraadkast
 • 2-pits kookplaat
 • Koelkast
 • Vriesvak

Mobiele keuken huren verbouwing

Waarom een mobiele keuken?

Wanneer uw oude keuken er al uit is gehaald maar de nieuwe nog niet is geleverd, is een mobiele keuken huren tijdens de verbouwing een uitkomst. Hiermee ervaart u het gemak dat u gewoon thuis kunt blijven koken, waardoor u niet bij vrienden en/of familie hoeft blijven aan te kloppen om mee te eten, geen ongezonde en dure maaltijden elders haalt en/of niet op een klein camping gasstel hoeft te koken. Met een mobiele keuken kunt u thuis door blijven koken. Een tijdelijk keukenblok neemt weinig ruimte in beslag en u rijdt het gemakkelijk aan de kant op het moment dat u het niet nodig heeft.

Mobiele keuken biedt meer

Een mobiele keuken is niet alleen handig voor het koken, maar ook bij de afwas. Geen gedoe met een waterkoker voor warm water en afwassen in een teil. Dankzij de boiler in ons keukenblok, heeft u continu stromend warm water op de momenten dat u het nodig heeft.
Mobiele keuken
Mobiele keuken verbouwing huren

Verhuur mobiele keuken

Mobiele keuken met boiler, kookplaat en meer

In ons assortiment zijn 3 verschillende mobiele keukens terug te vinden die u kunt huren. Alle exemplaren zijn voorzien van een spoelbak, kraan, boiler en voorraadkast. Daarnaast hebben we keukenblokken die voorzien zijn van een 2-pits inductie kookplaat, koelkast, vriesvak en hebben we een losse vaatwasser-unit te huur. De mobiele keukens voor de verhuur zijn gemaakt van het beste materiaal en in elkaar gezet met oog voor detail, waardoor u gegarandeerd een uitstekende mobiele keuken thuis geleverd krijgt.

Eenvoudig aansluiten

Het aansluiten van de mobiele keuken is kinderlijk eenvoudig. Tevens zit er in het kastje ook nog een meegeleverde handleiding die u hiervoor kunt gebruiken. Bij het installeren, steekt u de stekker in het stopcontact, sluit u de slang aan op een koud wateraansluiting en sluit u de afvoerslang aan op de gootsteen en laat u de slang leiden naar een put of jerrycan, om het gebruikte water af te voeren. Dat is het! U kunt nu gebruikmaken van de mobiele keuken.

Dit zeggen klanten!

Voordelen mobiele keuken

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Behoud het gemak van een keuken tijdens verbouwing
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Inclusief boiler, koelkast en inductie kookplaat
Alleen koud water en een stopcontact nodig
Eenvoudig online reserveren, snel geleverd

Offerte aanvragen

Mobiele keuken huren voor events

Maak uw evenement compleet

De mobiele keuken is niet alleen te huren voor verbouwingen, maar kan ook gebruikt worden op beurzen en andere evenementen. Wilt u uw gasten bijvoorbeeld voorzien van een culinaire verrassing? Met de verrijdbare, compacte mobiele keuken kunt u op locatie eenvoudig hapjes bereiden & opwarmen en zelfs een kok laten koken! Met het blok maakt u in een handomdraai lekkere hapjes klaar. Deze kunt u optioneel, samen met de drankjes, bewaren in de koelkast in de mobiele keuken.

Vrijblijvend aanvragen

Heeft u interesse in het huren van een mobiele keuken tijdens de verbouwing of voor een evenement? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en ontvang snel van ons een reactie!
Mobiele keuken huren tijdens verbouwing