Tijdelijk keukenblok huren

Heeft u een tijdelijk keukenblok nodig om de keukenloze-periode te overbruggen tijdens de verbouwing? Of om te gebruiken op een evenement of op de camping? Bij ons te huur voor een scherpe prijs.

Hoe werkt het?

1

Vraag een vrijblijvende offerte aan en vul de huurperiode in

2

Akkoord met offerte? Wij leveren de tijdelijke keuken snel bij u af

3

Stekker in het stopcontact en sluit de slang aan op koud water

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon 4

Koken maar! 2-pits kookplaat, warm water en koel- / vrieskast

Tijdelijk keukenblok te huur

Compacte, verrijdbare keuken

Ons tijdelijke keukenblok beschikt standaard over een spoelbak, boiler en een voorraadkast. Daarnaast kunt u ook een tijdelijke keuken huren met een 2-pits inductie kookplaat, koelkast en vriesvak. Een ideale oplossing wanneer u tijdens de verbouwing geen beschikking heeft over uw eigen keuken.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend via onze website een offerte aan wanneer u een tijdelijk keukenblok wilt huren. Snel bij u thuis afgeleverd voor een scherpe prijs. Ook bieden wij u de mogelijkheid om onze mobiele keuken bij ons op te komen halen in Maarsbergen.

Tijdelijke keuken Brons

Tijdelijk keukenblok Brons

60 x 120 x 90 cm
57
50
Per week
 • Spoelbak met kraan
 • Keukenboiler
 • Voorraadkast
Tijdelijke keuken Zilver

Tijdelijk keukenblok Zilver

60 x 120 x 90 cm
72
50
Per week
 • Spoelbak met kraan
 • Keukenboiler
 • Voorraadkast
 • 2-pits kookplaat
Tijdelijke keuken Goud

Tijdelijk keukenblok Goud

62 x 124 x 90 cm
97
50
Per week
 • Spoelbak met kraan
 • Keukenboiler
 • Voorraadkast
 • 2-pits kookplaat
 • Koelkast
 • Vriesvak

Tijdelijk keukenblok goedkoop huren tijdens verbouwing

Tussenoplossing tijdens periode zonder keuken

Wanneer uw oude keuken al is verwijderd maar de nieuwe nog niet is geleverd, kunnen wij begrijpen dat u het gemak van een keuken mist. Denk hierbij aan koken op pitten, stromend warm water en het gebruik van een koelkast. In plaats daarvan moet er gekookt worden op een camping gasstelletje en afgewassen worden in een teil met kokend water uit een waterkoker. Behalve wanneer u een tijdelijk keukenblok huurt! Met een tijdelijke keuken ervaart u het gemak terug van uw eigen keuken, ook tijdens de verbouwing. Dankzij de wieltjes onder het blok, is de unit eenvoudig te verplaatsen wanneer deze overdag in de weg staat. Zodra u het geheel weer nodig heeft, rijdt u deze terug naar zijn plek en kan er direct gekookt worden.

Tijdelijk keukenblok
Tijdelijke keuken tijdens verbouwing

Ervaar het gemak van een tijdelijk keukenblok

Veilig en handig

Met een tijdelijk keukenblok huren, bespaart u een hoop geld van magnetronmaaltijden of afhaal. Kook lekker uw eigen, gezonde gerechten op de 2 pitten. Om onveilige situaties te voorkomen, werken wij met elektrische kookplaten in plaats van gasflessen. Wel zo veilig en gemakkelijk! Met ons mobiel keukenblok kunt u weer eenvoudig in de keuken koken, snijden en bakken!

Snel en eenvoudig geïnstalleerd

Het installeren van een tijdelijk keukenblok is een eenvoudige klus, al helemaal met de meegeleverde instructies. U hoeft alleen maar de slang van het blok aan te sluiten op een koud wateraansluiting van uw huis, vaak terug te vinden bij de toekomstige plek van de keuken of bij de wasmachine, en de stekker in het stopcontact te doen voor stroom.

Dit zeggen klanten!

Voordelen tijdelijk keukenblok

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Behoud het gemak van een keuken tijdens verbouwing
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Inclusief boiler, koelkast en inductie kookplaat
Alleen koud water en een stopcontact nodig
Eenvoudig online reserveren, snel geleverd

Offerte aanvragen

Tijdelijk keukenblok voor vele momenten geschikt

Niet alleen bij verbouwingen

Een tijdelijk keukenblok huren is niet alleen handig bij verbouwen, maar ook voor op evenementen zoals een beurs. Wilt u uw gasten voorzien van een hapje? Bereid deze eenvoudig voor op het keukenblok. Dankzij de wieltjes kunt u deze eenvoudig naar iedere plek toe rijden. Hapjes die warm dienen te zijn, warmt u eenvoudig op op de inductie kookplaat. Eten en drinken wat koel moet blijven, slaat u op in de koelkast en indien nodig in het vriesvak.

Tijdelijke keuken tijdens verbouwing verhuur